Τo You in Europe, αναζητά νέους και νέες για 2 επιδοτούμενα εθελοντικά προγράμματα στην Ιταλία και τη Ρουμανία. Κάθε πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Erasmus+ και καλύπτει 100% διαμονή, διατροφή και τα έξοδα ταξιδίου άφιξης-αναχώρισης καθώς και πλήρη ιατροφαρμακευτική ασφαλιστική κάλυψη, ενώ στους εθελοντές δίνεται και ένα συμβολικό μηνιαίο ποσό (pocket money) για τα προσωπικά τους έξοδα.
Συγκεκριμένα:
1) Το You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό EVS Giosef Italy, αναζητά 2 εθελοντές/εθελόντριες για το πρόγραμμα εθελοντισμού που θα διεξαχθεί στην πόλη Casapesenna, κοντά στην Νάπολη, από το Μάρτιο του 2018 και διαρκεί έως τον Αύγουστο του 2018. Βασικές δράσεις του προγράμματος είναι η υποστήριξη δράσεων του τοπικού κέντρου νεότητας της περιοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονικές αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορουν να επισκεφτούν το παρακάτω link.
https://goo.gl/SVp1ZL

2) Το δεύτερο πρόγραμμα έχεις ως θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο και την ηλεκτρονική επάρκεια των πολιτών, και υλοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό Ofensiva Tinerilor. Θα διεξαχθεί στο όμορφο Arad της Ρουμανίας, από τον Μάρτιο έως τον Αύγουστο του 2018!
Για περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονικές αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορουν να επισκεφτούν το παρακάτω link.
https://goo.gl/oXkUQd

www.youineurope.gr // youineurope.evs@gmail.com