Μακεδονία

Ο καιρός θα είναι Συνεφιασμένος με φυσιολογικές θερμοκρασίες

Φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες και αραιή παροδική συννεφιά κατά τόπους ,σε όλη Χαλκιδική είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για σήμερα και αύριο

Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

Για σήμερα Σάββατο, ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Στην Ορεινή Χαλκιδική, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 4 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη σήμερα,με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ

Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ
φώτο αρχείου
επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close