Αθλητικά

Μπάτσιος: “Θα μας βοηθήσει ο Ραμιώτης”

Ο μεσοεπιθετικός του Αετού Βαρβάρας, Δημήτρης Μπάτσιος, μίλησε για τη πορεία της ομάδας και τη συνέχεια στο δεύτερο γύρο

Ο Δημήτρης Μπάτσιος του Αετού μιλάει στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τη μεταγραφή του Άγγελου Ραμιώτη στη Βαρβάρα αλλά και τη πορεία που πρέπει να κάνει ο Αετός για να μείνει στη κατηγορία.

Αναλυτικά:

Για τη πορεία της ομάδας ως τώρα: “Αυτό που λείπει από την ομάδα είναι μόνο οι βαθμοί. Πάντα παίζαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά στο τέλος δεν παίρναμε αυτό που μας άξιζε. Θεωρώ πως και με την προσθήκη του Ραμιώτη, που θα μας βοηθήσει αρκετά, θα έχουμε διαφορετική πορεία στο δεύτερο γύρο και θα μείνουμε στην Α’ κατηγορία, μαζεύοντας τους βαθμούς που χρειάζεται”.

Για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας: “Γίνεται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και στις υψηλές θέσεις αλλά και στην ουρά. Τα πάντα θα κριθούν στο τέλος και το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο”.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close