ΑθλητικάΓενικά

ΕΠΣΧ: Τα ”ντέρμπι” της Κυριακής

Μέρος... δεύτερο για τα παιχνίδια του νομού.

Σήμερα διεξάγεται – ξεκινάει σε λίγα λεπτά – το δεύτερο μέρος των αγώνων του Σαββατοκύριακου στα γήπεδα της Χαλκιδικής. Πολλά ενδιαφέροντα ματς και σήμερα τόσο σε Α’ όσο και σε Β’ κατηγορία.

Θύελλα Μεταγγιτσίου – Ελπίς Βραστών 

Ντέρμπι κορυφής στο Βόρειο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας. Αμφότερες παλεύουν για την άνοδο και το σημερινό αποτέλεσμα μπορεί να είναι καθοριστικό για τη συνέχεια αν και μένουν πολλά παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος. Πρωινό παιχνίδι Κυριακής, ένα από τα πιο σημαντικά της ημέρας.

ΑΣ Αγίου Μάμα – Δόξα Καλυβών 

Πρωινό τοπικό ντέρμπι και αυτό για το νότιο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας. Αμφότερες θέλουν τους βαθμούς για να ξεμπλέξουν από τα σενάρια υποβιβασμού. Από την άλλη τη νίκη επιζητούν και για λόγους γοήτρου καθώς μια νίκη σε ένα γειτονικό ντέρμπι είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη για τη συνέχεια

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button