ΑθλητικάΓενικά

Πήρε το πρωτάθλημα το Νεοχώρι (pic)

Πρωταθλητής Γ' ερασιτεχνικής ο Μέγας Αλ. Νεοχωρίου

Ο Μέγας Αλ. Νεοχωρίου στέφθηκε πρωταθλητής στην τρίτη ερασιτεχνική του νομού. Με κόπο θέληση και προσωπική εργασία για το καλό της ομάδας, ο σύλλογος ανταμείφθηκε στο τέλος με τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Με συγκομιδή βαθμών 34 με 11 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 2 ήττες, την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 45 τέρματα και την καλύτερη άμυνα με 9 τέρματα παθητικό το Νεοχώρι πανηγύρισε επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close