Το Παλαιοχώρι ήταν αυτό που έκανε το πρώτο βήμα για το εισιτήριο του τελικού κυπέλλου. Φυσικά, αν και επικράτησε με 2-0 της Κασσανδρείας υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι μεταξύ τους και εκεί θα κριθεί ποια ομάδα θα συνεχίσει στη διοργάνωση με τη συμμετοχή της στον τελικό.

Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν της ομάδας με τα… ίδια χρώματα και το ίδιο όνομα χάρη σε τέρματα των Σιμόνι και Καρλόπουλου και πήραν ένα προβάδισμα για το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ τους (σ.σ φέτος η ημιτελική φάση κυπέλλου στο νομό διεξάγεται με δυο αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας).

Το 1-0 προήλθε από την εσχάτη των ποινών στο 49′ καθώς εύστοχος ήταν ο Καρλόπουλος, ενώ από την ίδια φάση η Κασσάνδρα έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Πουρσανίδη. Το δεύτερο γκολ σημείωσε ο συνήθης ύποπτος του Παλαιοχωρίου, Σιμόνι, για να γράψει το τελικό 2-0.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ρεβάνς καθώς ο Άρης… Κασσανδρείας θα αναζητήσει την ανατροπή, ενώ το Παλαιοχώρι με τη σειρά του θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το υπέρ του αποτέλεσμα.

Διαιτητής Δραγάτης, με βοηθούς Σκούτας Ν και Παυλίδης

Συνθέσεις: 

Άρης Παλαιοχωρίου: Καρακούτσης, Γκαγκάλης, Αγτζίδης, Ταϊρης, Τσιότρας, Αποστόλου, Δημητρακόπουλος, Κουκουλέκης, Σιμόνι, Καρλόπουλος, Ιγνατίδης
Αλλαγές: Μπάλιος, Σκέμπι, Νέστωρ, Χριστοδούλου

Άρης Κασσανδρείας: Κράτσιος, Βαγιαννής, Ρίτσα, Κανάνι, Μανώλωφ, Μισαηλίδης, Σιδηρόπουλος, Πουρσανίδης, Μίζα, Ιβάνωφ, Μίλκας.
Αλλαγές: Ευσταθίου, Παγίδας, Βούλγαρης Αλ, Κανέλης