Ο τεχνικός των πορτοκαλί και άλλοτε παίκτης της ομάδας, Στέλιος Τζιότζιος, μίλησε στο Ράδιο Χαλκιδικής 98.8 για τη πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, τα όσα έχουν πετύχει οι νεαροί ποδοσφαιριστές αλλά και τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος.

Αναλυτικά:

Για την ομάδα: «Έχουμε ποδοσφαιριστές σε μικρή ηλικία. Αρκετοί είναι κοντά στα είκοσι με τους περισσότερους να είναι και κάτω των 20. Πάνω κάτω από αυτές τις ηλικίες απαρτίζεται το ρόστερ της Αρναίας. Τα παιδιά έχουν τραβήξει το βάρος και έχουν φέρει το σύλλογο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Γίνεται πολύ καλή δουλειά σε όλη την ομάδα και στα τμήματα υποδομής. Στόχος μας είναι να χτίσουμε ομάδα με παιδιά της περιοχής. Θέλουμε να δείχνουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο και δεν ασχολούμαστε με τίποτα άλλο. Το σημαντικότερο είναι πως παιδιά που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ομάδα Νέων, πολλές φορές βρίσκονται και στην ενδεκάδα της πρώτης ομάδας».

Για το ματς κόντρα στον Χολομώντα: «Έρχονται πολύ δύσκολα ματς για μας. Εκεί μπορούμε να δούμε τις δυνάμεις μας. Αν βρεθούμε δυνατοί σε αυτά τα παιχνίδια μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά. Δύσκολο παιχνίδι αλλά θεωρώ πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει».