Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αριστοτέλη αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια του Γεωργίου Κυργιανού, Προέδρου της Δημοτικής Κοιότητας Μεγάλης Παναγίας, ο οποίος απεβίωσε χθες, εντελώς ξαφνικά και όντας πολύ νέος, ενώ η κηδεία του τελέσθηκε σήμερα, παρουσία πλήθους κόσμου, συγγενών, φίλων και πολιτών, του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων Κοινοτήτων από όλο το Δήμο.

Ο Γεώργιος Κυργιανός υπήρξε άοκνος εργάτης της Δημοτικής Κοινότητας Μεγάλης Παναγίας και πολύτιμο στέλεχος και στενός συνεργάτης της Δημοτικής Αρχής, προσφέροντας τα μέγιστα στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην τοπική κοινωνία και στους δημότες της.

Η απώλεια του, τόσο ξαφνική και αιφνίδια, συνέβη σε μια στιγμή που ο ίδιος ήταν εξαιρετικά δημιουργικός και η τοπική κοινωνία και η δημοτική αρχή είχαν ανάγκη την προσφορά του. Γι’ αυτό και γίνεται ακόμα πιο οδυνηρή η απουσία του.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη και σύσσωμη η δημοτική αρχή εκφράζουν στους οικείους του τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους, για την απώλεια του Προέδρου, Γεωργίου Κυργιανού.

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Αριστοτέλη