ΑθλητικάΓενικά

Κασάπης: ”Πρέπει να κάνουμε το τελικό σπριντ”

Ο νέος προπονητής του Διγενή Λακκώματος, Αντώνης Κασάπης, μιλάει για τη πορεία παραμονής της ομάδας

Ο νέος τεχνικός του Διγενή-φώτο αριστερά- μιλάει στη Χαλκιδική Πολιτική για τη μάχη της παραμονής αλλά και για τη δίκη του ομάδα.

Για το φλερτ με το Λάκκωμα: ”Μου έγινε μια πολύ καλή πρόταση σε μια περίοδο που ήμουν ελεύθερος. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και δέχθηκα με αποκλειστικό σκοπό τη παραμονή της ομάδας στη πρώτη κατηγορία”.

Για το έργο της παραμονής του Διγενή: ”Θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε. Είναι ένας όμιλος ομάδων με ίδια βαθμολογική συγκομιδή. Απομένουν μόνο 9 παιχνίδια και πρέπει να κάνουμε το τελικό σπριντ για τη σωτηρία. Χρειάζεται αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα και θεωρώ πως τα έχουμε για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Για το πρωτάθλημα του νομού: ” Δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα καθώς προπονητικά ήμουν στην Ημαθία. Έχω αγωνιστεί παλιότερα στο νομό και θεωρώ πως έχουν γίνει βήματα μπροστά στην οργάνωση, όπως για παράδειγμα την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών”.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close