Ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε στο Ράδιο Χαλκιδική και στη δημοσιογράφο Μαρία Παπαδημητρίου ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής Στέλιος Βαλιάνος για τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τη συζήτηση απασχόλησε η υπόθεση Novartis. Ο κ. Βαλιάνος τόνισε ότι οι όποιες σκιές πέφτουν στο πολιτικό προσωπικό της Χώρας πρέπει άμεσα να διαλευκανθούν σε συνθήκες , όμως, συνταγματικής και θεσμικής κανονικότητας, την οποία κατάφορα παραβιάζει η κυβερνητική πλευρά.

Άσκησε έντονη κριτική στους χειρισμούς της Κυβέρνησης στο εν λόγω ζήτημα, κατηγορώντας την για μεθοδεύσεις που δηλητηριάζουν το πολιτικό κλίμα και αφήνουν κηλίδες σε πολιτικά πρόσωπα, τα οποία δεν θα μπορέσουν ποτέ να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ενώπιον ενός φυσικού δικαστή, καθώς η υπόθεση αυτή είναι ήδη παραγεγραμμένη σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Από την κριτική του δεν ξέφυγε και η πρόθεση της κυβέρνησης να αποστρέψει την προσοχή των πολιτών από την αποτυχημένη διαχείριση του Σκοπιανού ζητήματος με όχημα τη σκανδαλολογία.
Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.