ΑθλητικάΧαλκιδική

Η επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης για τη παραίτηση Κρεμμύδα

Ο Γιάννης Κρεμμύδας υπέβαλλε τη παραίτηση του από πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας, αλλά και από μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, κάτι που έγινε δεκτό.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. έγινε ομόφωνα δεκτή η παραίτηση που υπέβαλλε ο κ. Γιάννης Κρεμμύδας, από πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας, αλλά και από μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής τον ευχαριστεί θερμά για τις πολύτιμες μέχρι πρότινος υπηρεσίες του τόσο στη διαιτησία όσο και γενικότερα στο ποδόσφαιρο και του εύχεται καλή συνέχεια στην περαιτέρω πορεία του.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close