ΑθλητικάΧαλκιδική

«Πάσα στα θρανία»

Το Σχολείο της Ολύνθου επιλέγει να συμμετέχει στο πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία» που είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και εκπονείται από την Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο Σχολείο της Ολύνθου την Πέμπτη 22-02-2018 στις 11:00 π.μ. στον αύλειο χώρο. Θα φιλοξενηθούν Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 και διακεκριμένοι προπονητές για να μιλήσουν στα παιδιά για το «ευ αγωνίζεσθαι» και τις άλλες ευγενείς αξίες του ποδοσφαίρου.

Το Δελτίο Τύπου του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου:

Το Σχολείο μας επιλέγει να συμμετέχει στο πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία» που είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και εκπονείται από την Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου μας.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο Σχολείο μας την Πέμπτη 22-02-2018 στις 11:00 π.μ. στον αύλειο χώρο. Θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 και διακεκριμένους προπονητές, για να μιλήσουν στα παιδιά για το «ευ αγωνίζεσθαι» και τις άλλες ευγενείς αξίες του ποδοσφαίρου.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέτει ως πρωταρχικούς στόχους του προγράμματος «Πάσα στα θρανία», τη σωστή ποδοσφαιρική εκπαίδευση εντός κι εκτός σχολικού περιβάλλοντος, τη μετάδοση των ευγενών αξιών του ποδοσφαίρου και την αγαστή συνεργασία της Ομοσπονδίας με τους αρμόδιους φορείς και το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας προς όφελος του παιχνιδιού και της κοινωνίας.

Το Σχολείο μας ανοικτό στην κοινωνία και σε συνεργασία με φορείς που προάγουν δράσεις παιδαγωγικά ωφέλιμες, δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει το πρόγραμμα ώστε να έχει την επιτυχία που πρέπει.

Η ΕΠΣ Χαλκιδικής υποστηρίζει το πρόγραμμα «πάσα στα θρανία» της ΕΠΟ και θα δώσει το παρών στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ αυτούς που στηρίζουν το έργο μας!

 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close