Λίγες ήταν οι ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες, ωστόσο με το σκορ του πρώτο αγώνα, 2-0, ο Άρης Παλαιοχωρίου προκρίθηκε επί του Άρη Κασσανδρείας στον τελικό που θα συναντήσει την Καλλικράτεια.

Αρχικά το Παλαιοχώρι έκανε αισθητή τη παρουσία του στα καρέ της Κασσάνδρας με κεφαλιά του Σκέμπι να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Κάτσιου. Στη συνέχεια πάλι το Παλαιοχώρι με τον Καρλόπουλο απείλησε, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ πέρασε λίγο άουτ. Τη σκυτάλη των ευκαιριών πήρε για λογαριασμό της Κασσάνδρας ο Ιβάνωφ που σούταρε εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία.

Στην επανάληψη η πρώτη καλή ευκαιρία σημειώθηκε από το σουτ του Μανώλωφ εντός περιοχής και τον Παλαβράκη να μπλοκάρει. Ο Άρης Παλαιοχωρίου απείλησε με σουτ του Αγτσίδη αλλά ο τερματοφύλακας της Κασσάνδρας ήταν στη σωστή θέση και απομάκρυνε.

Χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες η αναμέτρηση με τον Άρη Παλαιοχωρίου να κρατάει το μηδέν και να παίρνει τη πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Διαιτητής: Αναστασόπουλος
Βοηθοί: Μαλανδρής, Χρυσαϊδης

Συνθέσεις:

Άρης Κασσανδρείας: Κάτσιος, Βαγιανής, Μίζα, Κανάνι, Μανώλωφ, Μισαηλίδης, Μίλκας, Πουρσανίδης, Ιβάνωφ, Κανέλης, Νικολαϊδης
Αναπληρωματικοί: Λαγίδας, Τσελεπής, Ευσταθίου, Λειβαδιώτης, Ρίτσα, Αναγνώστου, Μπακόλας

Άρης Παλαιοχωρίου: Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Αγτσίδης, Αποστολάς, Αποστόλου, Τσότρας, Σκέμπι, Δημητρακόπουλος, Σιμόνι, Καρλόπουλος, Σαμπιασβίλι
Αναπληρωματικοί: Καρακούτσης, Κουκουλέκης, Μπάλιος, Ταϊρης, Κριμνανιώτης, Μανωλιάς, Ιγνατίδης

Πηγή φωτογραφίας: ΕΠΣ Χαλκιδικής(Facebook)