Μια νταλίκα δίπλωσε γύρω στις 10 το πρωί στον παλιό δρόμο Θεσσαλονίκης – Ιερισσού, 3 χλμ έξω από την Αρναία.Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Στο μεταξύ το χιόνι έφτασε μέχρι τις παραλίες της Χαλκιδικής …αυτή την ώρα χιονίζει στα Νέα Μουδανιά και σε όλη την ευρύτερη περιοχή της χερσονήσου της Κασσάνδρας…
Οι προβλέψεις της Ε.Μ.Υ. προβλέπουν συνέχιση χιονοπτώσεων στα ορεινά. Σταδιακά μάλιστα και από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν, ενώ από το βράδυ στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά (πάνω από τα 300 μέτρα). Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι 4 με 6, στα ανατολικά τοπικά 7 και πιθανώς τη νύχτα εως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα εξακολουθεί να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα σημειωθεί αργά το βράδυ και νωρίς το πρωί.
Σε ετοιμότητα θα βρίσκεται η αρμόδια Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης, όλη τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα οι επιπτώσεις και τα προβλήματα που θα εμφανίζονται στο οδικό δίκτυο του Δήμου μας. Υπενθυμίζεται σε όλους τους δημότες της Θέρμης, πως σε περίπτωση ανάγκης ή εμφάνισης τυχόν προβλημάτων, μπορούν να επικοινωνούν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Συντήρησης Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας Βασίλειο Μουστάκα στο τηλέφωνο 6981304515.