Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς εξελίχθηκε το ντέρμπι της Α’ κατηγορίας ανάμεσα στην Όλυνθο και τη Τρίγλια που έληξε ισόπαλο 1-1.
Αμφότερες, βρίσκονται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και επιζητούσαν το τρίποντο. Αν και η Τρίγλια άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος, όλα διαδραματίστηκαν στην επανάληψη.
Στο 25′ ο Μπέσσας με προβολή άνοιξε το σκορ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σπάσιτς, ενώ είχε προηγηθεί μια καλή ευκαιρία των γηπεδούχων με τον Καραγκιοζίδη έπειτα από κόρνερ του Αποστολάκη, αλλά το σουτ του πρώτου σταμάτησε πάνω στον Πίνε.
Στο δεύτερο μέρος η Όλυνθος μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να τρέξει τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, η πρώτη καλή φάση του δεύτερου ημιχρόνου άνηκε στη Τρίγλια όταν ο Σουνάς πρόλαβε στο 60′ τον Μπακαρόπουλο σε τετ α τετ. Το ματς ήρθε στα ίσια στο 67′ όταν ο Βαλμάρκσι έπιασε το σουτ εκτός περιοχής για να καταλήξει στην αριστερή γωνία του Μαλαμή και να γράψει το 1-1.
Το ματς δεν έμεινε σε… αυτά καθώς μετά το 75′ πήρε… φωτιά. Αρχικά, η κεφαλιά του Μπέσσα σταμάτησε στο Σουνά, για να πει και πάλι… όχι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σε σουτ του Μέτσι στο 94′ εντός της περιοχής. Το αποκορύφωμα της αναμέτρηση ήταν στο 99′ (σ.σ πολλές οι καθυστερήσεις εξαιτίας τραυματισμού) όταν ο Δραγάτης είδε πέναλτι υπέρ της Τρίγλιας σε χέρι του Κεφάλα. Η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα έπειτα από τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, με το Σουνά να αποκρούει την εκτέλεση του Στέφανου Σπάσιτς και να κρατάει το 1-1.
Διαιτητής: Δραγάτης
Βοηθοί: Χριστάκογλου, Μαλανδρής
Συνθέσεις:
ΠΟ Τρίγλιας(Υφαντίδης): Μαλαμής, Μπέσσας, Μιλκούδης, Πίνε, Πεχλιβανίδης, Σαρβανίδης, Σπάσιτς, Σαπανίδης, Μπακαρόπουλος, Σταυρόπουλος, Μεγαλοοικονόμου
Αλλαγές: Μπαλικτσής, Δόμπρογλου, Μέτσι
Όλυνθος Ολύνθου(Νεοφώτιστος): Σουνάς, Καράι, Ψευτογιώργος, Καραγκιοζίδης, Αποστολάκης, Αθανασιάδης Σ, Βέντζιος, Κεφάλας, Βαλμάρσκι, Πανισκάκης Μ, Γεραντζής.
Αλλαγές: Σάγγος, Πέπα, Αναστασιάδης, Πασχαλίδης