Το «Πρώτο Θέμα» και ο δημοσιογράφος Χρήστος Μπόκας επέλεξαν χθες Τετάρτη 28.02.2018 σε δημοσίευμα με τίτλο «Οργισμένη η Ιγγλέζη για τις εργασίες στο προαύλιο της Βουλής: Γίναμε… Σκουριές» να επινοήσουν για ακόμα μια φορά «ειδήσεις» και να κιτρινίσουν το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ.
Για την αποκατάσταση όμως της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων θέλω να διευκρινίσω ότι λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Υποεπιτροπής Υδατικών Πόρων ήρθε ένας υπάλληλος της Βουλής και με παρακάλεσε να παρέμβω ως πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος στον Πρόεδρο της Βουλής, ώστε να μην καταστραφούν τα δεντράκια που βγαίνουν από τα παρτέρια στο πλαίσιο των εργασιών στο προαύλιο της Βουλής, αλλά να διατηρούνται σε χώμα για να επαναφυτευτούν. Θεώρησα πολύ σωστό το αίτημά του και χάρηκα ιδιαίτερα για την ευαισθησία του. Αμέσως μόλις τελείωσε η συνεδρίαση της Επιτροπής πήγα στο γραφείο του Ειδικού Γραμματέα της Βουλής. Ο ίδιος απουσίαζε και έτσι μετέφερα το αίτημα στην συνεργάτη του. Η συζήτησή μας ήταν σε πολύ φιλικό και ευχάριστο κλίμα. Με διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει το αίτημα στον Ειδικό Γραμματέα και θεώρησα το θέμα λήξαν.
Τώρα πως αυτό το συμβάν το «Πρώτο Θέμα» το μετέτρεψε σε διαμαρτυρία για την εξόρυξη στις Σκουριές, πραγματικά δεν μπορώ να το διανοηθώ!
Κατανοώ την αγωνία του «Πρώτου Θέματος» για την εξέλιξη της υπόθεσης των Σκουριών, αλλά θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι ο δικός μας αγώνας και η δική μας αγωνία για τον τόπο μας δεν περιορίζονται στις αναπλάσεις των παρτεριών του Κοινοβουλίου.