ΑθλητικάΧαλκιδική

Πολύγυρος: Νίκη και Ελπίδα… δίπλα στο ειδικό σχολείο (pics)

Οι δυο ομάδες της πρωτεύουσας στο πλευρό του ειδικού σχολείου Πολυγύρου

Οι διοικήσεις των δυο ομάδων, με τη συνοδεία παικτών της Νίκης, της Ελπίδας και της Ακαδημίας, επισκέφθηκαν τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου και μετέφεραν, στα ίδια και στους γονείς τους, την αμέριστη στήριξη και αγάπη τους.

Από το φιλικό που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους δυο αδερφικούς συλλόγους, την περίοδο των Χριστουγέννων, προέκυψε ένα ποσό που παραδόθηκε ως ενίσχυση του σχολείου και των δράσεών του.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας ότι μπορούμε και πόσο μάλλον σε παιδιά του τόπου, με σκοπό να κάνουμε λίγο καλύτερη την καθημερινότητά τους, επισημαίνεται στη σελίδα της Νίκης στο Facebook.

Ένα Σχολείο δραστήριο, που λειτουργεί χωρίς παρωπίδες και αναζητά την καθημερινή εξέλιξη των παιδιών, μέσα από δοκιμασμένες αλλά και πρωτοποριακές τεχνικές.

Πηγή φωτογραφιών: Νίκη Πολυγύρου (Facebook)

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close