ΑθλητικάΧαλκιδική

”Δώσε ζωή είναι στο αίμα σου”

Ο Τορωναίος Αφύτου... δίπλα στα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες

Η Άφυτος ζήτησε άδεια από την ΕΠΣΧ ώστε να φορέσουν οι ομάδες, Τορωναίος και Σάρτη, τα μπλουζάκια που φαίνονται στις φωτογραφίες για να δείξουν με αυτό το τρόπο πως είναι… δίπλα στα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Τα μπλουζάκια που φόρεσαν οι διαιτητές και οι ποδοσφαιριστές του αγώνα αγόρασε η διοίκηση των γηπεδούχων από την παιδογκολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ, ενώ έγραφαν στο μπροστινό τους μέρος…δώσε ζωή είναι στο αίμα σου!

Μια σημαντική κίνηση από πλευράς Αφύτου καθώς έδειξαν πως είναι κοντά στα μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους που περνάνε δύσκολα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τορωναίος πήρε τη νίκη από τη Σάρτη με 6-0 χάρη σε τέρματα των Μανώλη, Σμυρλή, Τσεμεκίδη(2), Τοντόρ και Λογγινίδη.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close