ΑθλητικάΧαλκιδική

Οι γυναίκες της Χαλκιδικιώτικης… διαιτησίας (pics)

Με αφορμή τη μέρα της... γυναίκας παρουσιάζουμε τις ''κυρίες'' της Χαλκιδικιώτικης διαιτησίας

Σήμερα, 8 Μαρτίου 2018 είναι η μέρα της γυναίκας. Μια ημέρα σημαντική για αρκετούς και αρκετές. Μερίδιο στη γιορτή έχει και η Χαλκιδικιώτικη διαιτησία ποδοσφαίρου καθώς δεν είναι λίγες οι… κυρίες που προσφέρουν το έργο και τη βοήθεια τους.

Οι φετινοί πίνακες διαιτησίας μπορεί να είναι αυτοί με τη μεγαλύτερη συμμετοχή γυναικών από όλα τα προηγούμενα χρόνια στο νομό. Από κορίτσια μικρότερων ηλικιών που συμμετέχουν για πρώτη φορά, μέχρι κοπέλες που έχουν εμπειρία και προηγούμενων ετών.


Ελευθερία Μαυροπούλου: Από τις πιο έμπειρες της Χαλκιδικιώτικης διαιτησίας.

Αυτό, μπορεί να φανεί και από το προηγούμενο ορισμό του Σαββατοκύριακου (3-4/3) διότι στο πίνακα υπήρχαν επτά γυναίκες σε διάφορα παιχνίδια του νομού.


Νικολέτα Θεοχάρη: (φώτο δεξιά)

Σημαντικό επίτευγμα του συνδέσμου διαιτητών Χαλκιδικής αλλά και της ΕΠΣ του νομού που δίνουν τη δυνατότητα και στις γυναίκες να ασχοληθούν με το άθλημα.

Μάγδα Τοπουζάκη: Σημαντική προσφορά τα τελευταία χρόνια…

Εμείς τις ευχόμαστε χρόνια πολλά και να συνεχίσουν με την ίδια θέληση να προσφέρουν στο χώρο του αθλητισμού.

Ρένα Πέσχου(πάνω φώτο)

Αριστερά η 1η βοηθός, κα Σιώνη, στον αγώνα ΠΟ Τρίγλιας – Αετός Βαρβάρας (πάνω φώτο).

Δυο γυναίκες βοηθοί, κα Ντόντσιου(αριστερά) και κα Αβραμίδου(δεξιά)

  • Αν κάποια κυρία δεν συμπεριλήφθηκε στο σχετικό αφιέρωμα δεν έγινε με θέληση και θα προστεθεί στη συνέχεια!

 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close