Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, κλιμάκιο της Κυβέρνησης επισκέπτεται τον νομό Χαλκιδικής εν όψη του Περιφερειακού Συνεδρίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης   Κεντρικής Μακεδονίας που θα γίνει 26.27.28 Μαρτιου.

Βάση του προγράμματος θα επισκεφτούν σήμερα και αύριο τοπικούς φορείς,εκπροσώπους , επιμελητήριο κλπ για να ακούσουν  θέσεις  προβληματισμούς τους  που θα τεθούν στο συνέδριο.

Πρόθεση των κυβερνητικών στελεχών είναι στο Συνέδριο της Κ. Μακεδονίας να παρουσιαστούν οι θέσεις και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή.

Μια περιοχή που ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει θέσει σε προτεραιότητα για το κυβερνητικό έργο, μετά την ίδρυση του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι τα Περιφερειακά Συνέδρια για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση αποτελούν μια πρωτοβουλία της κυβέρνησης, όπου σε συνεργασία με τις κατά τόπους Περιφερειακές διοικήσεις, διοργανώνονται τα διήμερα Συνέδρια με τη συμμετοχή των κοινωνικών και οικονομικών φορέων της κάθε περιοχής, καθώς και υπουργών της κυβέρνησης.Οι εργασίες του κάθε Συνεδρίου ολοκληρώνονται με ομιλία του πρωθυπουργού.