Σε ένα παιχνίδι που πολλά ακούστηκαν τις ημέρες πριν τη διεξαγωγή του πρέπει να αναφέρουμε πως δεν έγινε το… παραμικρό και οι δυο ομάδες έδωσαν τη μάχη τους εντός των γραμμών σε εξαιρετικά αθλητικά πλαίσια.
Το αρνητικό για την ομάδα της Χαλκιδικής είναι πως παρά το γεγονός πως είναι στη πρώτη θέση, με τη λευκή ισοπαλία που πήρε ο Γηραιός στο Παλαιοχώρι αν κάνει το 3χ3 έχει το πρώτο λόγο για τα μπαράζ ανόδου καθώς ο Άρης έχει να κάνει και ρεπό.
Όπως και να έχει το Παλαιοχώρι βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει το δικαίωμα στο όνειρο της ανόδου, διότι μπάλα είναι και γυρίζει.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δυο ομάδες περιορίστηκαν σε αμυντικό παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες. Ο Άρης είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τη κεφαλιά του Καρλόπουλου στο 40′ που πέρασε λίγο άουτ.
Άξιο αναφοράς είναι πως από τα στόματα ανθρώπων του Ηρακλή έβγαινε ότι η φιλοξενία του Άρη Παλαιοχωρίου προς την ομάδα τους ήταν εξαιρετική σε όλα τα κομμάτια της αναμέτρησης, ενώ οι φίλοι του ποδοσφαίρου και των δυο ομάδων που παρακολούθησαν το παιχνίδι υπολογίζονται περίπου στους 1.500.

Συνθέσεις: 
Άρης Παλαιοχωρίου: Καρακούτσης, Δημητρακόπουλος, Αγτζίδης, Ταΐρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Σκέμπι, Κουκουλέκης, Ιγνατίδης, Καρλόπουλος, Σιμόνι
Ηρακλής: Βοσνιάδης, Καστριτσέας (46′ Παναγιωτούδης), Καραντιασιάδης, Κυριακίδης, Γιαννίτσης, Κασναφέρης, Κωστούλας (76′ Αθανασίου), Τάι, Παπαδόπουλος, Μεντί (63′ Πτηνόπουλος), Ρόβας