ΑθλητικάΧαλκιδική

Φυλαχτός: ”Αποκτήσαμε… προσωπικότητα”

Ο έμπειρος προπονητής της Ορμύλιας μιλάει για τη Δόξα και το πρωτάθλημα του νομού.

Ο τεχνικός της Ορμύλιας και των τμημάτων υποδομής του Χολομώντα Ρ/Π, Χρήστος Φυλαχτός, μίλησε στο Ράδιο Χαλκιδικής 98,8 για τη Δόξα, το Χολομώντα και γενικότερα το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τη πορεία των Νέων της Ορμύλιας: ”Είχαμε πολύ καλή ομάδα που άξιζε να βρεθεί στο τελικό και να κατακτήσει και το τρόπαιο. Δυστυχώς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχει αρκετές πικρίες. Θέλω να συγχαρώ δημόσια παιδιά και γονείς για όλη τη προσπάθεια, είναι σαν να κατακτήσαμε το τρόπαιο. Έχουν πολύ μέλλον και πρέπει να συνεχίσουν να προσπαθούν”.

Για τη πρώτη ομάδα της Δόξας: ”Το σημαντικότερο της ομάδας είναι πως στελεχώνεται κατά πολύ μεγάλο βαθμό από παιδιά του χωριού. Αυτό είναι το κυριότερο στοιχείο που συνδέει τα τμήματα υποδομής με τη πρώτη ομάδα της Ορμύλιας. Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές μαζί με μένα, όλοι κάναμε ένα μεγάλο αγώνα και… φέραμε άτομα στο γήπεδο”.

Για τη πορεία της Ορμύλιας: ”Αυτό που θα μας μείνει είναι πως τα περισσότερα παιδιά είναι από την Ορμύλια. Επίσης, σημαντικό είναι πως καταφέραμε σε πολλά παιδιά να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε από το μηδέν και αποκτήσαμε αξιοπρέπεια και προσωπικότητα. Στο δεύτερο γύρο κάναμε καλή πορεία. Γίναμε ανταγωνιστικοί και παλεύαμε όλα τα παιχνίδια. Όταν φτιάχνεις ποδοσφαιριστές είναι ένα από τα σημαντικότερα που μπορεί να πετύχει ένας προπονητής”.

Για τις ακαδημίες του Χολομώντα: ”Τα παιδιά που προπονώ τα έχω και το πρωί στο σχολείο. Άρα το βλέπω διαφορετικά. Υπάρχουν πολλά ταλεντάκια και στο Χολομώντα που πρέπει να… εκμεταλλευτούμε”.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close