Ο Δήμαρχος Κασσάνδρας υποδέχθηκε την Τρίτη την ομάδα εθελοντών Πευκοχωρίου και συζήτησε μαζί τους   θέματα και ιδέες για δράσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν από τα μέλη της ομάδας με την υποστήριξη του Δήμου για το καλό του τόπου.
Τα θέματα συζήτησης ήταν ποικίλα μα για αρχή εστιάστηκαν σε μια δράση που θα αφορά την καθαριότητα και λόγω των ημερών του Πάσχα  γίνεται ακόμη πιο επίκαιρη και επιβεβλημένη και λόγω παράδοσης…
Έτσι λοιπόν σε συνεργασία με τον Δήμο ο οποίος θα διαθέσει προσωπικό και όλα τα υλικά που θα χρειαστούν την Τετάρτη 28/03/2018 ξεκινά η ομάδα με τον καλλωπισμό και την καθαριότητα στο χωριό.
Όπως διαβάζουμε από το δημοσίευμα των μελών της ομάδας… Θα βάψουμε όλες τις γλάστρες παγκάκια και τον φαρο και θα φυτέψουμε φυτά σε όλα τα παρτέρια. Έχουν ήδη επιλέγει φυτά ανθεκτικά στην ήλιο την αλμύρα και την έλλειψη νερού και έχουμε κάνει ένα προσχέδιο ώστε να υπάρχει ομοιογένεια και καλαισθησία σε όλο το χωριό.
Οι εργασίες θα είναι αρκετές και αδύνατο να καλυφθούν σε μια ημέρα οπότε θα χρειαστούμε όσα χέρια μπορούν να βοηθήσουν. Η συνάντηση είναι στις 9 το πρωί έξω από το Μαμος…θα χωριστούμε σε ομάδες με διαφορετικές αρμοδιότητες και θα δουλέψουμε. Παρακαλώ να το διαδώσετε και εκτός διαδικτύου.
με στοιχεία της κ.Αλεξίας Βούλγαρη