Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, αλλά και από εμένα προσωπικά, παρακαλώ όπως, δεχθείτε τα συλλυπητήριά μας για τον αδόκητο θάνατο του Παναγιώτη Παπαδόπουλου.
Η ξαφνική απώλεια του Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Β’ Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, γεμίζει θλίψη όλους όσους τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η συνεργασία μαζί του ήταν άριστη και εποικοδομητική.
Ο Παναγιώτης ανέλαβε και επιτέλεσε τα καθήκοντά του σε δύσκολες εποχές, έχοντας πίσω του μια αξιόλογη επαγγελματική πορεία. Ήταν ένας θαυμάσιος, ξεχωριστός και γενναιόδωρος άνθρωπος, με μια ανεξάντλητη διάθεση προσφοράς που κέρδισε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των γύρω του, ένας αληθινός φίλος που μας ενέπνεε και υποστήριζε όλους, ένας υποστηρικτής του επιμελητηριακού θεσμού.
Γνωρίζοντας το μεγάλο κενό και την έκταση της οδύνης που καταλείπουν τέτοιου είδους θλιβερά γεγονότα, εύχομαι ολοψύχως δύναμη και καρτερία στην οικογένειά του.
Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος θα μείνει στις καρδιές και τις μνήμες όλων μας.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια.