ΑθλητικάΧαλκιδική

ΕΠΣΧ: Σαββατοκύριακο… τελικών

Δυο τελικούς έχει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Σε τροχιά… τελικών κινείται η ποδοσφαιρική Χαλκιδική καθώς είναι προγραμματισμένοι το Σαββατοκύριακο (31/3 – 1/4) δυο τελικοί για την ΕΠΣΧ.

Αρχικά, τη σκυτάλη παίρνει ο τελικός Νέων στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου ανάμεσα στις ομάδες Ιερισσού και Βαρβάρας (16:00), ενώ την αυλαία των τελικών του Σαββατοκύριακου κλείνει το ανδρικό μεταξύ των ομάδων Άρη Παλαιοχωρίου και ΠΟΝ Καλλικράτειας (στις 17:00 στο γήπεδο της Τρίγλιας) για λογαριασμό του Κυπέλλου.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close