ΑθλητικάΧαλκιδική

Το πρόγραμμα της Καλλικράτειας στο κύπελλο ερασιτεχνών

Δείτε ποιους θα αντιμετωπίσει η Καλλικράτεια...

Οι κυπελλούχοι Χαλκιδικής θα εκπροσωπήσουν το νομό στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας και θέλουν να κάνουν τη καλύτερη δυνατή πορεία και στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η Καλλικράτεια θα συμμετέχει στο 2ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τη πρώτη αγωνιστική τον Ερμή Αμυνταίου εντός έδρας, ενώ σε περίπτωση νίκης προκρίνεται στη 3η αγωνιστική άνευ αγώνος.

Η Καλλικράτεια υποδέχεται τον Ερμή στις 11/4 στις 16:00 για την πρώτη αγωνιστική, ενώ όπως είπαμε σε περίπτωση νίκης προκρίνεται στη 3η αγωνιστική χωρίς παιχνίδι. Τα υπόλοιπα ζευγάρια του ομίλου είναι:

Μ. Αλ. Τρικάλων – Δόξα Μαυροβουνίου
Αναγέννηση Πλαγιάς – Εθνικός Κεραμιδιού

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button