ΑθλητικάΧαλκιδική

Ένσταση κατά Ηρακλή για να μην παίξει στα play offs ανόδου!

Ο Άρης Παλαιοχωρίου προσπαθεί να «μπλοκάρει» τη συμμετοχή του Ηρακλή στα play offs ανόδου.

Κίνδυνος για Ηρακλή; Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης Παλαιοχωρίου, που κατετάγη δεύτερος στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής, πίσω από τον Γηραιό, κατέθεσε ένσταση εναντίον του επιδιώκοντας να μπλοκάρει τη συμμετοχή του στα play offs ανόδου και να πάρει τη θέση του.

Η διοίκηση του Άρη Παλαιοχωρίου επικαλείται μια συγκεκριμένη διάταξη την οποία ερμηνεύει ως απαγόρευση στον Ηρακλή να διεκδικήσει την άνοδο από τη στιγμή που πέρσι δεν υποβιβάστηκε αγωνιστικά (από τη Super League) και επέλεξε αποφάσισε να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και όχι στο τοπικό.

Η διάταξη αναφέρει:

«Π.Α.Ε., που, για οποιοδήποτε λόγο, δεν καταθέτει δήλωση συμμετοχής σε πρωτάθλημα της κατηγορίας που δικαιούται να αγωνιστεί, υποβιβάζεται και έχει την δυνατότητα πλέον να αγωνιστεί:

α) Είτε στην αμέσως κατώτερη κατηγορία αυτής στην οποία θα δικαιούταν να συμμετάσχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά

β) Είτε στην κατηγορία που δικαιούται να μετέχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά, χωρίς δικαίωμα προβιβασμού την πρώτη αγωνιστική περίοδο. Το δικαίωμα προβιβασμού θα αποκτήσει την επόμενη, δεύτερη, περίοδο εφόσον στην πρώτη που θα αγωνισθεί στην αυτή κατηγορία καταλάβει μία από τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας ή του ομίλου της κατηγορίας».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close