Συγκεκριμένα, ομάδα της ΕΠΣ Ρεθύμνου, ο Αετός Ανωγείων, με μπόλικη δόση χιούμορ ανακοίνωσε πως ο Πάτρικ Ογκουνσότο είναι παίκτης της ομάδας και επίσημα.
Μάλιστα, για να εμπλουτίσει το ρεπορτάζ και να γίνει λίγο πιο πειστικο ο σύλλογος τόνισε πως πήρε και το… οκ των Μουδανιών για τη μεταγραφή.
Προφανώς, παρακάτω, όπως ήταν αναμενόμενο, η διοίκηση του Αετού έκανε γνωστό πως συμμετείχε στις… πλάκες της πρωταπριλιάς καθώς με σχόλιο κάτω από το πόστ έγραψε… καλό μήνα σε όλους.
Δείτε την ανακοίνωση: 
”Ο Αετός Ανωγείων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον γνωστό σε όλους μας Patrick Ogunsoto. Με αστραπιαίες κινήσεις οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν να αποσπάσουν το πολυπόθητο ΝΑΙ και από την πλευρά του παίκτη και από τον Α.Ο. Μουδανιάς που αγωνιζόταν μέχρι τώρα. Τα χαρτιά του παίκτη βρίσκονται ήδη στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ευχόμαστε στον Patrick πολλά γκολ στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια και να βοηθήσει την ομάδα να βελτιώσει κι άλλο τη θέση της και να αποσπαστεί όσο γίνεται από τη ζώνη του υποβιβασμού”.