ΑθλητικάΧαλκιδική

Βελιτζέλος: ”Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά”

Ο προπονητής του Άρη Παλαιοχωρίου, Κώστας Βελιτζέλος, μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου για το παιχνίδι.

Ο Κώστας Βελιτζέλος στάθηκε στα άσχημα τελειώματα των φάσεων που είχε η ομάδα του και έπαιξαν σημαντικό ρόλο για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, όσα είπε μεταξύ άλλων:

Για τον τελικό κυπέλλου με την Καλλικράτεια: ”Εκτός από ένα παιχνίδι γιορτή είναι και ένα τρόπαιο που μένει στην ιστορία. Είναι ένα κακό απόγευμα για μας γιατί δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα έπρεπε για ένα τελικό, για παράδειγμα στο τελείωμα των φάσεων. Φυσικά, το αποτέλεσμα δεν αμαυρώνει τη φετινή εικόνα των παιδιών από την αρχή της χρονιάς. Παρουσιαστήκαμε άνευροι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί ο Άρης Παλαιοχωρίου πρέπει να εδραιωθεί στη Γ’ Εθνική, γιατί όχι να κυνηγήσει και το κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλλικράτειας, γνωρίζαμε πως πρόκειται για πολύ καλό σύνολο”.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close