Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τη κατάκτηση του κυπέλλου και τη συνέχεια της Καλλικράτειας.
Αναλυτικά:
Για την κατάκτηση του κυπέλλου: ”Η επιτυχία είναι των ποδοσφαιριστών, δική μου αλλά και των συνεργατών μου. Η χαρά είναι μεγάλη για την κατάκτηση καθώς ήρθε και απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι του Άρη Παλαιοχωρίου, που πρωταγωνιστούσε στη Γ’ Εθνική”.
Για το παιχνίδι με το Παλαιοχώρι: ”Προερχόμασταν από δύσκολο παιχνίδι καθώς είχαμε ηττηθεί από τη Τρίγλια στην έδρα μας. Ήμασταν διαβασμένοι, αλλά το σημαντικό είναι πως τα παιδιά τα έκαναν και πράξη μέσα στο γήπεδο. Δεν δώσαμε περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες καθώς έδειξαν ποια είναι η ομάδα της Καλλικράτειας”.
Αν αποτελεί… δικαίωση η κατάκτηση: ”Σίγουρα είναι δικαίωση όταν έρχεται ένας τίτλος εντός της χρονιάς. Κάνουμε καλή δουλειά από τη προετοιμασία και ήμασταν έτοιμοι για κάτι τέτοιο”.
Για το κύπελλο ερασιτεχνών: ”Αρχικά, θέλουμε να εκπροσωπήσουμε το νομό όπως μπορούμε καλύτερα. Σίγουρα θα αγωνιστούν κι άλλα παιδιά που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής αλλά θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο”.