ΑθλητικάΧαλκιδική

Αλβανός: ”Χαρήκαμε τη κατάκτηση του τροπαίου, δουλεύουμε σκληρά στα τμήματα υποδομής”

Ο τεχνικός του Αετός Βαρβάρας, Γιώργος Αλβανός, μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων.

Ο τεχνικός της ομάδας Νέων της Βαρβάρας μίλησε στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τη κατάκτηση του τροπαίου και τη χαρά του όταν δουλεύει με μικρά παιδιά.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την κατάκτηση του τροπαίου: ”Είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις με μικρά παιδιά. Φυσικά το χάρηκαν όπως και εμείς μετά τη κατάκτηση”.

Για το παιχνίδι: ”Ήταν πολύ όμορφο ματς και προσέλκυσε αρκετό κόσμο. Για επίπεδο νέων είναι αρκετά θετικό πως ο τελικός ήταν οργανωμένος και έφερε τόσο κόσμο στο γήπεδο. Τόσο η δική μας όσο και η Ιερισσός είναι δυο πολύ καλές ομάδες και αν θα μπορούσαμε να κόψουμε το κύπελλο στη μέση θα ήταν το ιδανικό. Ωστόσο ευτυχήσαμε να είμαστε εμείς αυτοί που στα πέναλτι πανηγυρίσαμε τη νίκη”.

Για τα τμήματα υποδομής του Αετού: ”Ειδικά, φέτος δώσαμε πολύ χρόνο συμμετοχής στους μικρούς παίκτες και στην μεγάλη ομάδα. Θέλουμε με τη πάροδο του χρόνου η μεγάλη ομάδα να απαρτίζεται κυρίως με πάρα πολλά παιδιά του χωριού”.

Για τη τμήματα υποδομής της Χαλκιδικής: ”Πρέπει όλοι να ασχοληθούμε με τα τμήματα. Κάθε ομάδα πρέπει να προσέξει και να δουλέψει με τα μικρά παιδιά. Αν βελτιώσουμε τα τμήματα τότε θα έχουμε καλύτερο επίπεδο ποδοσφαίρου και στις ανδρικές μας ομάδες”.

Φωτογραφικό υλικό: ΕΠΣ Χαλκιδικής (facebook)

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close