ΑθλητικάΓενικά

Σχεδιασμός ανάπτυξης ποδοσφαίρου

Έβδομη περιφερειακή συνάντηση, Θεσσαλονίκη 11 Απρ. 2018 . . .

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, στα πλαίσια της προσπάθειάς της για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και τη συνεχή αναβάθμισή του, διοργανώνει την 7η περιφερειακή συνάντηση για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη συνάντηση καλούνται να παρευρεθούν, ο υπεύθυνος διοργάνωσης του πρωταθλημάτων υποδομών της Ένωσης, οι ενωσιακοί προπονητές, οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής και οι προπονητές των ερασιτεχνικών ακαδημιών που παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα υποδομών της Ένωσης Χαλκιδικής.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι στελέχη της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ, οι οποίοι και θα αναπτύξουν τους πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το στρατηγικό πλάνο, ενώ, θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στους εξής πυλώνες :

Grassroots / Ακαδημίες / Άνοιγμα στην κοινωνία
Ανάπτυξη γυναικείου ποδοσφαίρου
Ανάπτυξη Εθνικών ομάδων / Αναπτυξιακές διοργανώσεις
Εκπαίδευση / Νέες τεχνολογίες
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 από 15:30 έως 18:00, στο Ξενοδοχείο Porto Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Παρακαλούμε όλους τους ως άνω αναφερόμενους εκπροσώπους των σωματείων μας που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Νέων και Παίδων να δώσουν το παρών στην εκδήλωση.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close