ΑθλητικάΧαλκιδική

Διοργάνωση τουρνουά Grassroots «Hello Football Friend 2018»

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ενημερώνει τα σωματεία – μέλη της, σχετικά με το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ε.Π.Ο. «Hello Football Friend», με την υποστήριξη της UEFA, το οποίο έχει ως στόχο τη διάδοση του ποδοσφαίρου στις μικρές, κυρίως ηλικίες.

Στις εκδηλώσεις αυτές, τα παιχνίδια που διεξάγονται έχουν διασκεδαστικό χαρακτήρα και απώτερο σκοπό τη γνωριμία και εξοικείωση των αυριανών πρωταγωνιστών και των γονέων τους με το λαοφιλές άθλημα.

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλία διοργάνωσης αγώνων επίδειξης με τη συμμετοχή παικτών ακαδημιών ή μαθητών δημοτικών σχολείων σε γήπεδα 11×11, 9×9 ή 7×7, αγώνες γυναικών, βετεράνων, ειδικών μορφών ποδοσφαίρου και εκδηλώσεις με τη συμμετοχή ατόμων με ειδικές ικανότητες, προσφύγων και κοινωνικών / εθελοντικών φορέων. Πρωταρχικό μέλημα είναι η ενδυνάμωση των αξιών του «ευ αγωνίζεσθε» και όχι η ανάδειξη νικητή.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα εν λόγω τουρνουά είναι η ύπαρξη ιατρικού δελτίου – ιστορικού για κάθε αθλούμενο μέλος ( ή συναίνεση των γονέων / κηδεμόνων ).

Επιπλέον, θα γίνει προσπάθεια πραγματοποίησης παράλληλων δράσεων, όπως ελεύθερο παιχνίδι σε πλατείες, επισκέψεις σε σωματεία, ιδρύματα, πολιτιστικούς χώρους και φορείς, όπως και εκπαιδευτικά σεμινάρια από επιστημονικούς συνεργάτες της Ομοσπονδίας ή των Ενώσεων.

Στους συμμετέχοντες θα μοιραστεί αθλητικό υλικό ( μπάλες, μπλουζάκια, διακριτικά αγώνων, διπλώματα, σημαίες κ.λπ ).

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα σωματεία να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στη γραμματεία της Ένωσης, στα τηλέφωνα 23710 22609 ή 6948 362392.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close