Ο Ερμής Αμυνταίου πέρασε χθες(11/4) από την Καλλικράτεια με 0-1 και είναι αυτός που θα συνεχίσει στο θεσμό του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.
Με αυτογκόλ του Νταντάμη στο 11′ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, έπειτα από ασυνεννοησία με τον τερματοφύλακα Τσολακίδη και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα, η Καλλικράτεια πίεσε για να αναστρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα χωρίς να ευτυχήσει να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.
Ωστόσο, οι Χαλκιδικιώτες είχαν δυο σημαντικές ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσια προς το τέλος του ματς, αλλά οι δυο προσπάθειες των Νεστορόπουλο και Καραπάυλου δεν κατέληξαν στα δίχτυα του Ερμή.
Με το 0-1 το Αμύνταιο είναι αυτό που συνεχίζει στη 3η αγωνιστική του θεσμού (σ.σ προκρίνεται στη 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου άνευ αγώνα από τη 2η αγωνιστική).
Συνεπώς, η Καλλικράτεια στρέφει τη προσοχή της στις υποχρεώσεις εντός Χαλκιδικής, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αριστοτέλη Σ/Σ.
Συνθέσεις:
Νέος ΠΟΝ Καλλικράτειας: Τσολακίδης, Τσίγκας, Ντιαλόσι, Νταντάμης, Φαιταντζόγλου, Σαραγιώτης(46′ Κουτσάι), Κατσόγλου, Κατσαμακίδης (62′ Κομνηνάκης), Αθανασιάδης, Λεσάι(76′ Αργυρίου), Καραπαύλος (62′ Νεστορόπουλος)

Ερμής Αμυνταίου: Ψαράς, Γιωρεντζίδης, Δώνες, Σωτηριάδης, Κλάζογλου, Αμαραντίδης, Τριανταφύλλου, Σορλίνης(94′ Πάλας), Χαιτίδης(79′ Πασχαλίδης), Μαυροματίδης( 53′ Ηλιάδης), Πάνος(53′ Θεοδουλίδης)