ΑθλητικάΧαλκιδική

Οι… top σκορερς της Γ’ εθνικής

Αυτοί είχαν τη καλύτερη... σχέση με τα δίχτυα, μέσα στη λίστα και ο Σιμόνι του Παλαιοχωρίου

Πολλοί είναι αυτοί που είχαν επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο μόλις 31 παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Ο Χρήστος Ρόβας του Ηρακλή είναι ο αρχισκόρερ της Γ’ εθνικής με 30 τέρματα, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στη νέα Γ’ εθνική (από το 2013).

Άξιο αναφοράς είναι πως ο αμέσως προηγούμενος που είχε το ρεκόρ των 30 τερμάτων είναι ένας γνώριμος της Χαλκιδικής, ο Πάτρικ Ογκουνσότο, αλλά για τη παλιά Γ’ εθνική (2002-03).

Επίσης, σε πολύ καλή θέση των σκόρερ είναι και ο Αλμπέτρο Σιμόνι του Άρη Παλαιοχωρίου που πέτυχε 13 τέρματα και κατέχει την 9η θέση στο πίνακα των σκόρερ.

Ο πίνακας των… πρώτων δέκα γκολτζήδων έχει ως εξής:

1. Χρήστος Ρόβας 30

2.  Φλόρενς Κερίν 19

3.  Δημήτρης Γαιδαρτζής  16

4.  Βασίλης Μάντζης  15

5.  Απόστολος Τσιούνης  15

6.  Κώστας Φλίνγκος  15

7.  Νίκος Βαλαβανόπουλος  14

8. Δημήτρης Βέρμπης  14

9. Αλμπέρτο Σιμόνι  13

10. Χρήστος Αλεξίου 13

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close