Το επίσημο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε αίτημα στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, για να πάρει άδεια, προκειμένου να τραβήξει πλάνα από την Ακρόπολη, για να τα χρησιμοποιήσει στην τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων με τον Παναθηναϊκό.
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθεί στην Αθήνα, για τα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (17-19/04), για να τα playoffs της Euroleague, και οι άνθρωποί της θέλουν να παρουσιάσουν την ιστορία της Ελλάδας στο κοινό της.
Γι’ αυτό το λόγο, το επίσημο κανάλι της «Βασίλισσας», «Real Madrid TV», έκανε αίτημα στο ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο), προκειμένου να κάνει πάρει άδεια για να κάνει γυρίσματα τριών ωρών μεταξύ 17-19 Απριλίου στην Ακρόπολη.
Σκοπός είναι να τα χρησιμοποιήσει στην τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων με το «τριφύλλι», ώστε να ενημερωθούν οι φίλοι της ομάδας και για τον πολιτισμό της Ελλάδας, πέραν του μπάσκετ.
Ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα επισκεφθεί το γνωστό αξιοθέατο και ο Πάμπλο Λάσο με τους παίκτες του, ώστε να συμπεριληφθούν στο βίντεο.
Η απόφαση θα γίνει γνωστή την Τρίτη (17/04, 13:00), όταν και θα συνεδριάσει το Συμβούλιο στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού.