ΑθλητικάΧαλκιδική

Σύγγελης: ”Δύσκολα θα μπούμε σε περιπέτειες”

Ο Αλέξανδρος Σύγγελης σχολιάζει τις τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν...

Ο Αλέξανδρος Σύγγελης μίλησε στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για το παιχνίδι με τον Άρη Κασσανδρείας αλλά και τη δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τη Κασσάνδρα: ”Ξεκίνησε πολύ δυνατά η Κασσάνδρα. Προηγήθηκαν και είχαν το πλεονέκτημα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυναμικά και καταφέραμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Δεν είχαμε απουσίες και όταν είμαστε όλοι δείχνουμε τι μπορούμε να πετύχουμε”.

Για την υπόθεση παραμονής: ”Μας ευνοεί πως με όλες τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο υπερτερούμε. Αυτό στο φινάλε μπορεί να αποδεχθεί ιδιαίτερα σημαντικό για την υπόθεση παραμονής. Αν και δεν έχουμε σωθεί μαθηματικά, είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση και πρέπει να γίνουν εξωπραγματικά πράγματα για να μπούμε σε περιπέτειες”.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close