ΑθλητικάΧαλκιδική

Τσαλδάρης: ”Η επιτυχία ανήκει σε όλους… Φεύγω από την ομάδα με ψηλά το κεφάλι”

Ο τεχνικός του Χολομώντα Ρ/Π αναλύει την άνοδο της ομάδας του και την επόμενη μέρα.

Ο έμπειρος τεχνικός, Ανδρέας Τσαλδάρης, μιλάει στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για την επιτυχία της ομάδας του, αλλά και την αποχώρηση του από την ομάδα.

Αναλυτικά:

Για την άνοδο: ” Υπάρχει ικανοποίηση για το στόχο της ανόδου αλλά όλο αυτό είναι δουλειά των παικτών και ολόκληρης της ομάδας. Υπάρχει χαρά στα χωριά Ριζών και Παλαιόχωρας γιατί αυτή η επιτυχία τους ανήκει”.

Για το ματς τίτλου με τα Βραστά: ”Στόχος μας ήταν ή άνοδος και στο ματς με την Ελπίδα θα πάμε να παίξουμε σαν να είναι ένα ματς γιορτή. Από εκεί και πέρα, ο καλύτερος ας κερδίσει”.

Για την επόμενη μέρα της ομάδας: ” Το πλάνο τριετίας δικαιώθηκε. Είχαμε ομοιογένεια και αυτό μας βοήθησε στην επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές, το κόσμο αλλά και τη διοίκηση. Ο Χολομώντας επιστρέφει στη πρώτη κατηγορία και πρέπει να χαρούμε γι αυτό. Φεύγω από την ομάδα με ψηλά το κεφάλι. Έχει κλείσει ο κύκλος μου στην ομάδα του Χολομώντα. Είναι κάτι που έχουμε αποφασίσει με τη διοίκηση εδώ και κάποιους μήνες”.

 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close