ΑθλητικάΧαλκιδική

Φλέσσας: Θέλουμε και τη κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο προπονητής της Ελπίδας Βραστών μίλησε για την άνοδο και το επόμενο παιχνίδι με το Χολομώντα

Ο Αριστοτέλης Φλέσσας μιλάει στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για την άνοδο και το ματς… τίτλου με το Χολομώντα Ρ/Π.

Αναλυτικά:

Για την άνοδο: ”Υπάρχει ικανοποίηση για την άνοδο αλλά έχουμε βάλει στόχο το πρωτάθλημα και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Μπορεί να ανεβήκαμε στην Α’ κατηγορία, αλλά αν δεν πάρουμε τη κούπα θα μας μείνει μια μικρή πικρία”.

Για τη δική του επιτυχία σαν προπονητής: ”Νιώθω ικανοποίηση γιατί ανέλαβα την ομάδα από τη Γ’ κατηγορία και φτάσαμε μαζί με τα παιδιά στην πρώτη του νομού”.

”Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της διοίκησης και τους παίκτες. όλοι μαζί πετύχαμε το δύσκολο στόχο της ανόδου και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Φυσικά, μερίδιο στην επιτυχία έχει και ο κόσμος και τον ευχαριστούμε”.

 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close