ΑθλητικάΧαλκιδική

Πήρε το 3ο εισιτήριο του ομίλου η Γαλάτιστα

Στο παιχνίδι με το Διονυσίου επικράτησε και τώρα θα αντιμετωπίσει το Μεταγγίτσι

Η Γαλάτιστα είναι η κάτοχος του 3ου εισιτηρίου από το Νότιο όμιλο της Β’ ερασιτεχνικής και πλέον θα αντιμετωπίσει τη 3η από το Βόρειο που είναι η Θύελλα Μεταγγιτσίου με στόχο την άνοδο στη πρώτη κατηγορία.

Οι πράσινοι πήραν τη μεγάλη νίκη με 3-2, στο πλεονέκτημα έδρας που είχαν, χάρη σε τέρματα των Σιμώνη, Πέγκι και Σουάνη, ενώ από τη πλευρά των φιλοξενούμενων τα  γκολ πέτυχαν οι Μπιμπάι και Κουτσουρές.

Στο τέλος ήρθε η νίκη για τη Γαλάτιστα που της δίνει τη δυνανότητα να διεκδικήσει την επιστροφή της στην Α’ κατηγορία, σε ένα ακόμη παιχνίδι, αυτή τη φορά με το Μεταγγίτσι.

Συνθέσεις:

ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ (Κάρτας): Λυσαβούδης, Νταλός, Ανεστούδης, Πλάτσκος, Γούσιος, Κούσας, Σιμώνης, Σουάνης, Χλιάπας, Ζέφι, Πέγκι, Κουτζιαρής, Παπαδάκης, Λιάκος, Γιαλιάς, Γκιώργκης, Βουλανάς.

ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (Κουτσουρές): Γιοβανάκης, Πατραλέξης, Μπαχτσεβανίδης, Γράδος Σ, Στεφάνου, Μπιμπάι, Κουτσουρές, Μητράκος, Ντόμι, Θεοδωρίδης, Στερμούγκου, Τσιγγελίδης, Γράδος Ν, Μπερμπερίδης, Τσαγανός, Μουρμούρης, Βλαχάκης, Κουτρουμάνης.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close