ΑθλητικάΜακεδονία

Άγνωστοι κατέστρεψαν τον τάπητα και εξοπλισμό στο στάδιο “Α. Καραμπουρνιώτη” της Πυλαίας (pic)

Εκτεταμένες ζημιές στο στάδιο «Α. Καραμπουρνιώτη» της Πυλαίας προκάλεσαν άγνωστοι.

Οι δράστες προκάλεσαν φθορές τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στον ολοκαίνουργιο συνθετικό τάπητα του γηπέδου που εγκαινιάστηκε πρόσφατα από τον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

Συγκεκριμένα γέμισαν σκουπίδια και μπουκάλια τους πεντακάθαρους χώρους του γηπέδου, κατέστρεψαν μεταλλικές εστίες, έκαψαν καθίσματα και σε αρκετά σημεία ξήλωσαν τον καινούργιο συνθετικό τάπητα. Μάλιστα δεν σεβάστηκαν ούτε τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, καθώς παραβίασαν τον χώρο και βανδάλισαν το γήπεδο την ώρα που άλλοι πιστοί βρισκόταν στις εκκλησίες και συμμετείχαν με δέος και θρησκευτική ευλάβεια στο Θείο Δράμα.

Σε έντονο ύφος και με ιδιαίτερη αυστηρότητα ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης καταδίκασε το συμβάν κάνοντας λόγο για ασυνείδητους ανθρώπους χωρίς ηθικούς φραγμούς και σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτούς τους ασυνείδητους ανθρώπους, τους μηδενιστές που χαίρονται να καταστρέφουν, αυτούς που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και λειτουργούν σαν βάνδαλοι μέσα στην ίδια τους την πόλη. Πρόσφατα εγκαινιάσαμε με περηφάνια το έργο της τοποθέτησης του νέου σύγχρονου συνθετικού τάπητα στο δημοτικό στάδιο «Α. Καραμπουρνιώτη» της Πυλαίας, με δημοτικούς πόρους, χρήματα δηλαδή όλων των δημοτών μας. Δυστυχώς οι βάνδαλοι δεν μας άφησαν να χαρούμε. Διάλεξαν τις Άγιες Ημέρας για να καταστρέψουν τις υποδομές της πόλης, χωρίς να σέβονται τις ανάγκες του δήμου μας και τα χρήματα των συμπολιτών μας» τόνισε ο κ. Καϊτεζίδης ζητώντας ταυτόχρονα από όλους τους δημότες να προστατέψουν τα δημοτικά έργα και να βοηθήσουν στην αποκάλυψη των ασυνείδητων δραστών.

Να σημειωθεί ότι στο στάδιο «Καραμπουρνιώτη» (60,00m X 99,00m) τοποθετήθηκε συνθετικός τάπητας εξαιρετικής ποιότητας και τελευταίας γενιάς (FIFA Quality Pro) που πληρεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές της FIFA και όλα τα εν ισχύ ευρωπαϊκά πρότυπα διασφάλισης ποιότητας, της περιβαλλοντικής διαχείρισης, της περιβαλλοντικής συμβατότητας και της ασφάλειας κατά την χρήση. Το έργο που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, ήταν προϋπολογισμού 139.946,40 € και χρηματοδοτήθηκε από δημοτικούς πόρους.

Πηγή: thestival.gr

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button