Το Λάκκωμα πανηγυρίζει από τη Κυριακή (22/4) τη παραμονή του μετά το διπλό στη Βαρβάρα και τη νίκη με 2-4.
Ο Διγενής παραμένει στη κατηγορία καθώς τελευταία αγωνιστική έχει το παιχνίδι με τον Αστέρα Αγ. Νικολάου που δεν θα γίνει εξαιτίας αποχώρησης του δεύτερου, συνεπώς θα πάρει τους βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι που έχουν άμεσο πρόβλημα απευθείας υποβιβασμού αν δεν κερδίσουν τη τελευταία αγωνιστική τη Σάρτη εκτός έδρας, προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Τσακλίδη στο 15′ και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραμιώτη στο 42′.
Στην επανάληψη το Λάκκωμα βγήκε παθιασμένο και κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή. Αρχικά, ο Κωνσταντινίδης μείωσε σε 1-2 στο 54′ για να ισοφαρίσει άμεσα ο Δούμας με πέναλτι σε 2-2 στο 58′. Η ανατροπή ήρθε με το Χρυσογονίδη στο 65′ και το κερασάκι στη τούρτα μπήκε από τον Χατζηαναγνώστου στο 90+ έπειτα από νέα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Συνθέσεις:
Αετός Βαρβάρας: Στόικος, Αυγερινός (68΄ Παπαευσταθίου), Κουμαντσιώτης, Τσόγκας (78΄ Βεκόπουλος), Μπίντος, Ντάσιος (74΄ Αλβανός), Ραμιώτης, Παπαϊωάννου, Παυλάτος, Κεφαλάς (54΄ Σαμαράς), Γκούτζιος.
Διγενής Λακκώατος: Χατζόπουλος, Τσίκο (68΄ Σέρα), Σιδηρόπουλος, Τσακλίδης, Δερνεξής, Γιαλετζής, Χατζηαναγνώστου, Τζόβας, Χρυσογονίδης (76΄ Ευθυμιάδης), Κωνσταντινίδης, Φοιτάς (45΄ Δούμας).
Πηγή φωτογραφίας: digenhs-fc.blogspot.gr