ΑθλητικάΧαλκιδική

Βραχνός: ”Γίνεται καλή δουλειά, θα σωθούμε”

Ο Γιώργος Βραχνός σχολιάζει τη προσπάθεια παραμονής του Μαρμαρά

Ο Γιώργος Βραχνός, ποδοσφαιριστής της Προποντίδας Ν. Μαρμάρα, μίλησε στο Ράδιο Χαλκιδκή 98,8 για τα τελευταία παιχνίδια και τη προσπάθεια παραμονής της ομάδας του.

Αναλυτικά: 

Για τη νίκη κόντρα στον Αριστοτέλη Σ/Σ: ”Σημαντική η νίκη μας. Περιμέναμε πως και πως το παιχνίδι καθώς έπρεπε να κερδίσουμε. Πολύ καλή ομάδα ο Αριστοτέλης, αλλά αποδειχθήκαμε πιο σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο”.

Για την επόμενη αγωνιστική με τη Φώκαια: ”Δύσκολο παιχνίδι και ιδιαίτερα κρίσιμο για μας. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει υποβιβαστεί και αυτό μπορεί να κρύβει παγίδες διότι είναι μια ομάδα που ανέκαθεν έπαιζε ποδόσφαιρο και πάντα προσπαθεί να ευχαριστηθεί το κάθε παιχνίδι”.

Για τη προσπάθεια του Μαρμαρά: ”Γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις, δίνουμε τη ψυχή μας και θεωρώ πως θα σωθούμε στη πρώτη κατηγορία”.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Δείτε επίσης

Close
Back to top button
Close