Ο Αντώνης Κασάπης μιλάει στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον… άθλο της παραμονής του Διγενή.
Αναλυτικά:
Για τη παραμονή της ομάδας και το ματς με τη Βαρβάρα: ”Ήταν τεράστια επιτυχία. Αρχικά, τα πλάνα μας στην αρχή του αγώνα με τη Βαρβάρα δεν πήγαν όπως περιμέναμε αλλά στα αποδυτήρια είπαμε πως στο δεύτερο θα βγούμε να το γυρίσουμε και έτσι έγινε. Είδα στα βλέμματά τους πως δεν θα χάναμε. Γυρίσαμε το παιχνίδι και μείναμε στη κατηγορία. Ήταν ακόμη πιο δύσκολο για εμάς να κάνουμε την ανατροπή αν αναλογιστούμε πως η Βαρβάρα ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη”.
Για τη πορεία της ομάδας: ”Ανέλαβα πριν τρεις μήνες την ομάδα. Ήταν τρομερή πορεία και τεράστια επιτυχία καθώς ήμασταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Από τη πρώτη εβδομάδα στο πάγκο του Διγενή αντιλήφθηκα πως η ομάδα θα σωθεί. Βελτιώσαμε την άμυνα και ποντάραμε στην έδρα μας για να σώσουμε τη κατηγορία”.
Για τους παίκτες: ”Άπαντες οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ψυχή και χαρακτήρα για να καταφέρουμε να σωθούμε. Όλοι τους ήταν συγκινητικοί και ιδιαίτερα ο Σωτήρης ο Κωνσταντινίδης που πρόσφερε πολλά στη φετινή πορεία. Είναι σημαντικό να έχεις έμπειρους παίκτες όπως ο Κωνσταντινίδης και ο Δούμας”.
”Είχαμε εξαιρετική συνεργασία με τους παίκτες αλλά και τη διοίκηση. Τους ευχαριστώ όλους, αλλά θέλω να αφιερώσω τη παραμονή και στην οικογένειά μου για το χρόνο που τους στερούσα”.