ΑθλητικάΧαλκιδική

Στην Α’ κατηγορία η Γαλάτιστα

Επικράτησε με 3-1 της Θύελλας Μεταγγιτσίου...

Στο μπαράζ των τρίτων από το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (από Βόρειο όμιλο το Μεταγγίτσι, από Νότιο η Γαλάτιστα) που έγινε στο γήπεδο της Ορμύλιας ( απαιτείται ουδέτερη έδρα) η Γαλάτιστα ήταν αυτή που πανηγύρισε τη νίκη, συνεπώς και την άνοδο στη πρώτη κατηγορία του νομού.

Οι πράσινοι επικράτησαν με 3-1 στη παράταση, καθώς η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1. Το σκορ άνοιξε η Θύελλα με το Μιχαλούδη για να γυρίσει το παιχνίδι με τέρματα των Σουάνη, Σιμόνι και Χλιάπα με τα δυο τελευταία να είναι στη παράταση.

Η Γαλάτιστα έχει στα χέρια της το πέμπτο εισιτήριο της ανόδου από τη δεύτερη κατηγόρια, ενώ τα άλλα τέσσερα ανήκουν στις Κρήνη, Χανιώτη (από Νότιο) και Βραστά, Χολομών Ρ.Π (από Βόρειο).

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button