ΑθλητικάΧαλκιδική

Τα παιχνίδια που απομένουν στη Χαλκιδική

Δυο παιχνίδια που μπορούν να γίνουν τρία ή τέσσερα εκκρεμούν στο ποδόσφαιρο του νομού

Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες καθώς απομένουν δυο ματς που είναι εφικτό να γίνουν τρία ή τέσσερα.

Αναλυτικά, τα παιχνίδια που απομένουν είναι ΠΟ Τρίγλιας – Νέος ΠΟΝ Καλλικράτειας για το τίτλο του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας αλλά και της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Το πλεονέκτημα το κατέχει ο ΠΟΤ καθώς τερμάτισε στη πρώτη θέση του πίνακα, ωστόσο σε περίπτωση νίκης της Καλλικράτειας το ζευγάρι οδηγείται σε δεύτερο ματς ουδέτερης έδρας.

Επίσης, σχετικά με τη παραμονή στη πρώτη κατηγορία θα μονομαχήσουν ΠΟ Μουδανιών και Αριστοτέλης Σ/Σ. Το πλεονέκτημα της έδρας ανήκει στο ΠΟΜ αλλά αν επικρατήσει στο πρώτο ματς ο Αριστοτέλης τότε και αυτοί οδηγούνται σε ματς ουδέτερης έδρας.

Πρέπει από τα πρώτα παιχνίδια να προκύψει νικητής και αν χρειαστεί θα υπάρχουν παράταση και πέναλτι.

Συνεπώς, αν σπάσουν οι έδρες τα παιχνίδια μπορούν να αυξηθούν από τρία ως τέσσερα.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button