Μετά το Αθηναϊκό Πρακτορείο οι Τούρκοι χάκερ στράφηκαν εναντίον δύο ακόμη ελληνικών ιστοσελίδων και κατάφεραν να εμφανίσουν το μήνυμά τους στις αρχικές τους σελίδες . Θύμα του νέου κύματος κυβερνοεπιθέσεων είναι η αυτοκινητοβιομηχανία Suzuki στην Ελλάδα αλλά και η ιστοσελίδα της εφημερίδας της Κρήτης Ρεθεμνιώτικα Νέα.

Το πρωί της Τετάρτης το rethnea.gr εμφανίζει το ίδιο μήνυμα με αυτό που είχε αναρτηθεί και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε» αναφέρει το μήνυμα. Γράφει επίσης ότι η Ελλάδα «υποθάλπει τρομοκράτες» υποστηρίζοντας γκιουλενιστές που συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν- μια έμμεση αναφορά τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που δεν έχουν εκδοθεί στην Άγκυρα.

Και στην κεντρική σελίδα της suzuki.gr εμφανίστηκε χθες το ίδιο μήνυμα και επαναλαμβάνονται οι τουρκικές απειλές με αφορμή την υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών. Με αφορμή την επίθεση στο Αθηναϊκό Πρακοτρείο, ο Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ, Μιχάλης Ψύλλος, σχολίασε ότι κατά τη δική του εκτίμηση οι κυβερνοεπιθέσεις θα αυξηθούν ενόψει των επικείμενων τουρκικών εκλογ