Στη 17μελή αποστολή τη 14η Σεπτεμβρίου του 2014 κόντρα στη Καστοριά – το πώτο ματς στη Γ’ Εθνική – υπήρχαν και παιδιά από τη Χαλκιδική που δέχθηκαν τα δύσκολα μονοπάτια της Γ’ Εθνικής και πάλεψαν για το καλό του συλλόγου αλλά και το δικό τους.

Τέσσερις παίκτες από τη τότε αποστολή είναι Χαλκιδικώτες που έδωσαν και τη ψυχή τους για το σύλλογο και σίγουρα ο Άρης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα βήματα της καριέρας τους, αν και είναι όλοι ακόμη σε μικρή ηλικία και έχουν ποδοσφαιρικά χρόνια μπροστά τους.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Σουνά, Καλούδη Λεμονή, Νίκο Ψυχογιό και Γιάννη Ντούγκα. Άπαντες βρέθηκαν στη τότε πρώτη αποστολή της Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά: 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ (Μέσος)

Από το 2012 ως το 2015 πρόσφερε στη πρώτη ομάδα του Άρη. Στον Άρη έγιναν τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και εν συνεχεία ακολούθησαν Απόλλων Σμύρνης και Μονόπολι μέχρι σήμερα. Μάλιστα, στην Ιταλική ομάδα αποτελεί σημαντικό γρανάζι στη μεσσαία γραμμή. Ο Πορταριανός μέσος έχει τον Άρη σε ξεχωριστή θέση στη καρδιά του (πρώτος πάνω δεξιά, αρχηγός).

ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ (Αμυντικός)

Ο Ιερισσιώτης αμυντικός βοήθησε με τη σειρά του στη δύσκολη εκείνη σεζόν του Άρη μέχρι τον Ιανουάριο καθώς μετά πήρε μεταγραφή για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μετά αποφάσισε να αποχωρήσει από τα επαγγελματικά γήπεδα και να βοηθήσει την ομάδα της Ιερισσού (τέταρτος από κάτω αριστερά).

ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ (Μέσος)

Ένας ποδοσφαιριστής από τη Ποτίδαια που έκανε κι αυτός τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Πρόσφερε με τη σειρά του στο σύλλογο σε εκείνα τα δύσκολα μονοπάτια. Επίσης, μετά τον Άρη ακολούθησε η ΑΠΕ Λαγκαδά και τώρα ο Κισσαμικός, στον οποίο διανύει πολύ καλή χρονιά (τρίτος από κάτω αριστερά).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΓΚΑ (Μέσος)

Ο τέταρτος της παρέας είναι από τη Τρίγλια Χαλκιδικής. Είχε κι αυτός τη δική του προσφορά στο κιτρινόμαυρο σύλλογο ενώ μετά τη πρώτη χρονιά της Γ’ Εθνικής αποχώρησε για να αγωνιστεί στο Γάζωρο, το Λαγκαδά και τη Καλαμαριά.