ΑθλητικάΧαλκιδική

Σουάνης: ”Φέτος είχαμε την ωριμότητα για την άνοδο”

Ο Κωνσταντίνος Σουάνης της Γαλάτιστας μιλάει για την επιτυχία της ανόδου...

Ο ποδοσφαιριστής της Γαλάτιστας, Κωνσταντίνος Σουάνης μίλησε στο Ράδιο Χαλκιδικής 98,8 για την άνοδο της ομάδας του και τη χαρά που νιώθει.

Αναλυτικά:

Για την επιτυχία της ανόδου στη πρώτη κατηγορία: ”Η χαρά είναι απερίγραπτη. Αξίζαμε την άνοδο καθώς έχουμε να πάμε στην πρώτη κατηγορία εδώ και επτά χρόνια. Φέτος είχαμε την ωριμότητα και πετύχαμε την άνοδο. Ήμασταν ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος και στο τέλος δικαιωθήκαμε”.

Για τη γεύση που αφήνει η χρονιά: ”Ήταν ένα δυνατό πρωτάθλημα, αλλά καταφέραμε να αντέξουμε και να επιστρέψουμε στην Ά κατηγορία. Θεωρώ  πως τη νέα χρονιά θα πάμε ακόμη καλύτερα”.

Για το προπονητή της ομάδας, Γιάννη Κάρτα: ”Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που τώρα κάνει τα προπονητικά του βήματα. Σαν ποδοσφαιριστής έχει πολλές εμπειρίες, αλλά το σημαντικότερο είναι πως μας… έδεσε σαν ομάδα και στο τέλος δικαιωθήκαμε”.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close