Με το τελός και της πρώτης κατηγορίας ολοκληρώθηκαν όλα τα πρωταθλήματα του νομού.

Αναλυτικά: 

Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία

Μέγας Αλ. Νεοχωρίου

Το Νεοχώρι είναι η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας έχοντας μαζέψει 34 βαθμούς στη κούρσα του πρωταθλήματος. Με συγκομιδή βαθμών 34 με 11 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 2 ήττες, την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 45 τέρματα και την καλύτερη άμυνα με 9 τέρματα παθητικό το Νεοχώρι πανηγύρισε επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή.

Β’ ερασιτεχνική κατηγορία 

Βόρειος όμιλος

Ελπίς Βραστών 

Η Ελπίδα είναι αυτή που κατέκτησε το πρωτάθλημα από το Βόρειο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας, παράλληλα και την άνοδο στην Α’ κατηγορία του νομού. Με απολογισμό 17Ν, 6Ι και 3Η, 55 γκολ στο ενεργητικό της και 19 παθητικό σήκωσε τη κούπα του πρωταθλήματος.

Νότιος όμιλος

Θύελλα Κρήνης

Η Θύελλα Κρήνης έδειξε από νωρίς πως είναι το μεγάλο φαβορί για το τίτλο. Το επίτευγμα ήρθε με εξαιρετικό απολογισμό 23Ν, 2Ι και μόλις 1Η. Επίσης, έσπασε και το φράγμα των 100 τερμάτων στο ενεργητικό πετυχαίνοντας 102 δεχόμενη μόνο 28.

Α’ ερασιτεχνική κατηγορία 

ΠΟ Τρίγλιας

Πριν από λίγες ώρες η Τρίγλια είναι αυτή που κατέκτησε το πρωτάθλημα στη πρώτη κατηγορία του νομού. Συλλέγοντας 81 πόντους με 96 τέρματα ενεργητικό και 12 παθητικό τερμάτισε στη πρώτη θέση και στο play-off με τη Καλλικράτεια πήρε και τη κούπα.

Κύπελλο Χαλκιδικής

Ν ΠΟΝ Καλλικράτειας

Κυπελλούχος Χαλκιδικής η Καλλικράτειας που επικράτησε τη 1η του Απρίλη με 2-0 του Άρη Παλαιοχωρίου στο γήπεδο της Τρίγλιας.

Τμήματα υποδομής

Αετός Βαρβάρας

Ο Αετός επικράτησε της Ιερισσού στο τελικό που έγινε στο Παλαιοχώρι. Η Βαρβάρα χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να στεφθεί πρωταθλητρια.